Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвРумен Радев ще бъде преизбран за президент, ако

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвРумен Радев ще бъде преизбран за президент, ако
Коментари Харесай

Проф. Маринов: Радев ще бъде преизбран за президент

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Румен Радев ще бъде избран отново за президент, в случай че не се случи нещо неочаквно. Но по-важно е каква ще е ролята на президента след изборите. Защото ние влизаме в един нескончаем интервал от политическа неустойчивост, това е огромният въпрос, за това приказваме. Това сподели за " Здравей, България " проф. Александър Маринов, ръководител на Съвета за стратегическо развиване при президента.

Не мисля, че Радев е превишил пълномощията, с които разполага, нито са нужни нови пълномощия за президента. Радев не е непогрешим, само че какви неточности е позволил, ще му кажа персонално на него. Не желая да разясня рецензиите на ГЕРБ и Георги Първанов към Радев, само че мисля, че някои хора като Първанов би трябвало да бъдат по-смирени, откакто излязат от политиката, добави проф. Александър Маринов, който посочи, че няма да има огромни промени в новия длъжностен кабинет.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР